Değerler eğitimi kapsamında Aralık Ayı değeri olan Yardımseverlik ve Merhamet teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Okulumuz rehber öğretmeni Enis AYYILDIZ tarafından genel hedef kapsamında velilere yönelik olarak psikolojik sağlamlık seminer sunumu gerçekleştirilmiştir. Yapılan sunumda deprem bölgesi olunmasından dolayı kısa zaman önce yaşanan büyük depremin travmatik etkilerinden korunabilmek ve kontrol altına alabilmek amacıyla psikolojik iyi oluşun güçlendirilmesi için ailenin önemi ve aile içerisinde yapılması gereken davranışlar üzerinde durulmuştur.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye Yüzyılı kutlamaları okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Kas

Değerler eğitimi kapsamında Ekim ayı değeri olan nezaket ve saygı teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.