Okulumuzda Yeşilay haftası ile ilgili öğrencilerimizin bilinçlenmeleri adına etkinlikler yapılmıştır.

Okulumuzda öğrencilerimize soru çözüm alışkanlığı kazandırmak, öğrenmeyi gerçekleştirmek, mantık yürütme becerisi kazandırmak ve yeni nesil soruları çözmelerinde faydalı olmak amacıyla soru çözüm köşesi oluşturulmuştur. Haftalık olarak soru yazılmakta ve soruyu çözen öğrencilerimiz ödüllendirilerek öğrenmenin pekiştirilmesi sağlanmaktadır.

Sivil savunma günü sebebiyle öğrencilerle birlikte etkinlikler yaparak acil durum anında neler yapılması gerektiğinin bilincine varmaları sağlanmıştır.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında okulumuzda 7. ve 8. Sınıflarımız için 2.Dönem 1.İzleme sınavı gerçekleştirilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda deyim ve atasözlerini resimleme, anlatma, canlandırma ve resim sergisi çalışmaları yapılmıştır.

Değerler eğitimi kapsamında Şubat Ayı değeri olan Sabır teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Okulumuz sınıf ve şube rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize bağımlılık ile mücadele ile ilgili rehberlik faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında okulumuzda 8. Sınıf öğrencilerimiz için LGS’ye yönelik bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgi yarışması etkinlikleri düzenlenmiştir.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Enis AYYILDIZ tarafından özel hedef kapsamında "Dikkat Geliştirme Çalışmaları" seminer sunumları ve etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Rehberlik servisimiz özel hedef kapsamında "Dikkat Geliştirme Çalışmaları" konulu modüler pano çalışması ve etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda kelime oyunu etkinlikleri düzenlenmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Hikayeleri tanıtım etkinliği düzenlenmiştir.