ŞANLIURFA / HALİLİYE - İncirli Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Nedir Bu? etkinliği düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuzda duvar boyama etkinliği yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda başarının izlenmesi ve takibinin yapılması adına 7. ve 8. Sınıflarımız için  deneme sınavı çalışması gerçekleştirilmiştir.

Nis

Sınıflarımızda deyim resimleme çalışmaları yapılmıştır.

Nis

8.Sınıf öğrencilerine yönelik MTE kurumları semineri verilmiştir.

Mrt

Sınıflarımızda kelime türetme etkinlikleri düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz 6.Sınıf öğrencilerimize yönelik İngilizce dersi kapsamında tarama testi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz sınıflarında hazırlanmış olan kartlarla öykü anlatımı etkinliği düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz da öğrencilerimizle birlikte kare bulmaca etkinlikleri düzenlenmiştir.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Liseye Geçiş Sınavı hakkında bilgilendirme amaçlı rehberlik çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Ramazan Ayı dolayısıyla öğrencilerimizin bilinçlenmeleri adına okulumuzda sınıf süslemeleri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Değerler eğitimi kapsamında Mart Ayı değeri olan Vatanseverlik teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Çocuk gelişimcisi tarafında Akran Zorbalığı,Diyetisyen tarafından sağlıklı beslenme ve Tuz tüketimi konularında öğrencilere yönelik eğitim verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay haftası ile ilgili öğrencilerimizin bilinçlenmeleri adına etkinlikler yapılmıştır.