Rehberlik

8.Sınıf öğrencilerine yönelik MTE kurumları semineri verilmiştir.

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Liseye Geçiş Sınavı hakkında bilgilendirme amaçlı rehberlik çalışmaları yapılmıştır.

Okulumuz öğrencilerine Çocuk gelişimcisi tarafında Akran Zorbalığı,Diyetisyen tarafından sağlıklı beslenme ve Tuz tüketimi konularında öğrencilere yönelik eğitim verilmiştir.

Okulumuz sınıf ve şube rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize bağımlılık ile mücadele ile ilgili rehberlik faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Enis AYYILDIZ tarafından özel hedef kapsamında "Dikkat Geliştirme Çalışmaları" seminer sunumları ve etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Rehberlik servisimiz özel hedef kapsamında "Dikkat Geliştirme Çalışmaları" konulu modüler pano çalışması ve etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Enis AYYILDIZ tarafından ''Üst Öğrenim Kurumlarına Geçis Sınavları'' semineri yapıldı.

Yapılan seminer sunumunda başarılı olma stratejileri ve doğru optik doldurma üzerine gösterip yaptırma teknikleriyle prova çalışması yapıldı.

Okulumuz rehber öğretmeni Enis AYYILDIZ tarafından genel hedef kapsamında velilere yönelik olarak psikolojik sağlamlık seminer sunumu gerçekleştirilmiştir. Yapılan sunumda deprem bölgesi olunmasından dolayı kısa zaman önce yaşanan büyük depremin travmatik etkilerinden korunabilmek ve kontrol altına alabilmek amacıyla psikolojik iyi oluşun güçlendirilmesi için ailenin önemi ve aile içerisinde yapılması gereken davranışlar üzerinde durulmuştur.