Dilimizin Zenginlikleri

Okulumuzda Nedir Bu? etkinliği düzenlenmiştir.

Okulumuzda duvar boyama etkinliği yapılmıştır.

Sınıflarımızda deyim resimleme çalışmaları yapılmıştır.

Sınıflarımızda kelime türetme etkinlikleri düzenlenmiştir.

Okulumuz sınıflarında hazırlanmış olan kartlarla öykü anlatımı etkinliği düzenlenmiştir.

Okulumuz da öğrencilerimizle birlikte kare bulmaca etkinlikleri düzenlenmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda deyim ve atasözlerini resimleme, anlatma, canlandırma ve resim sergisi çalışmaları yapılmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Hikayeleri tanıtım etkinliği düzenlenmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini ifade etme ayrıca yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla okulumuzda anahtar kelimelerle hikaye oluşturma etkinliği düzenlenmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında sınıflarımızda anlamını bul etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında sınıflarımızda hatırlatmaca etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Öğretmen tarafından anlamları verilen kelimelerin hangi kelimeler olduğunu öğrencilerin söylemesi istendi. Verilen anlamla eşleşen kelimeyi bulan öğrenciler yerlerine oturtuldu. Bütün kelimelerin bulunmasıyla etkinlik sona erdi. Böylece anlamları karıştırılan ya da bilinmeyen kelimelerin öğrenciler tarafından öğrenilerek pekiştirilmesi sağlandı.