BİGEP

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar

May

Okulumuzda BİGEP kapsamında öğrencilerimize bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda Nedir Bu? etkinliği düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuzda duvar boyama etkinliği yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda başarının izlenmesi ve takibinin yapılması adına 7. ve 8. Sınıflarımız için  deneme sınavı çalışması gerçekleştirilmiştir.

Nis

Sınıflarımızda deyim resimleme çalışmaları yapılmıştır.

Nis

8.Sınıf öğrencilerine yönelik MTE kurumları semineri verilmiştir.

Sınıflarımızda kelime türetme etkinlikleri düzenlenmiştir.

Okulumuz 8.Sınıf öğrencilerimize LGS’ye yönelik İngilizce dersi kapsamında tarama testi gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 6.Sınıf öğrencilerimize yönelik İngilizce dersi kapsamında tarama testi gerçekleştirilmiştir.

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Liseye Geçiş Sınavı hakkında bilgilendirme amaçlı rehberlik çalışmaları yapılmıştır.

Ramazan Ayı dolayısıyla öğrencilerimizin bilinçlenmeleri adına okulumuzda sınıf süslemeleri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz öğrencilerine Çocuk gelişimcisi tarafında Akran Zorbalığı,Diyetisyen tarafından sağlıklı beslenme ve Tuz tüketimi konularında öğrencilere yönelik eğitim verilmiştir.

Okulumuzda öğrencilerimize soru çözüm alışkanlığı kazandırmak, öğrenmeyi gerçekleştirmek, mantık yürütme becerisi kazandırmak ve yeni nesil soruları çözmelerinde faydalı olmak amacıyla soru çözüm köşesi oluşturulmuştur. Haftalık olarak soru yazılmakta ve soruyu çözen öğrencilerimiz ödüllendirilerek öğrenmenin pekiştirilmesi sağlanmaktadır.

Sivil savunma günü sebebiyle öğrencilerle birlikte etkinlikler yaparak acil durum anında neler yapılması gerektiğinin bilincine varmaları sağlanmıştır.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında okulumuzda 7. ve 8. Sınıflarımız için 2.Dönem 1.İzleme sınavı gerçekleştirilmiştir.